KOLAJ DERGiSi 2.SAYI KAPAK






KOLAJ DERGiSi 1.SAYI KAPAK



YILBAŞI PARTiSİ

29 aralık salı günü gece 21:30 da ertekin club kalamış marinada herkesi
bekliyoruz :)

25 Aralık 2009 Cuma

KOLAJ DERGiSi





Karışık Dünyaların Platformu sloganı ile Ekim 2009'da yayın hayatına merhaba diyen Kolaj’ın 2.sayısı çıktı.
İlk sayısından itibaren kendini Türkiye'deki yaratıcıların sadece aynası değil, aynı zamanda onların bağımsız, kendilerini rahatça ve farklı ifade edebilecekleri platform olmayı hedefledi, tasarımı ve içeriği ile iki ayda bir yanınızda olacak. Her sayısında karışık yapısıyla illüstrasyondan modaya, fotoğraftan mimariye, grafikten iletişim tasarımına pek çok alanda yaratıcıların platformu olmayı hedefleyen Kolaj, pek yakında bu elektronik adresinde;
www.kolajonline.com daha interaktif iletişim sunacak.
Ek olarak her sayıda belli belirsiz bir konuyu bir kavram olarak ele alacak olan Kolaj dergisi, tüm yaratıcı kişi ve gruplardan tanım-lamalar, fotoğraflar, ilüstrasyonlar, yazılar ve düşüncelere yer verecek.
Bir çok fotoğrafçının konu ile ilgili çekimleri, konu editörleri ile o konu üzerine sohbetler, zengin görselliği ve içeriği, kaliteli baskı ve kağıdıyla birbirinin benzeri olan dergilerden oldukça farklı bir kulvarda bulunan bir dergidir Kolaj.
Bu arada genç yaratıcı ve medyatik olmayan arkadaşlar içinde bir platform niteliği taşımaya, yaratıcı iş veya ürünleri bu platformda sunmak ve paylaşmak hedefleri içerisindedir.
Kolaj dergisi çoğu tasarımcının el kitabı, not defteri gibi diye nitele-ndiryoruz. Onunla tasarımcılar, sadece son trendler ve tasarım endüstrisinden haberleri öğrenmekle kalmazlar ayrıca kendilerine güzel bir ilham kaynağı da sağlamış olurlar.
Bir çok kimse bu tarzın, bu şeklin benzerleri olduğunu söyleye-cektir, eleştirecektir, ama şu var ki bu denli karışık, bu kadar kap-samlı ve özellikle basılı mecrada bir ilktir.